perjantai 13. joulukuuta 2013

Kurikan joulu(ikkuna)kierros

Oletko jo kiertänyt Kurikan jouluikkunat? Vielä on aikaa! Tarjoilen teille pienen virtuaalikierroksen, mutta ehdottomasti eniten ikkunoista saa irti livenä. Kannustan myös astumaan liikkeisiin sisään, tarjonnan monipuolisuus ja kilpailukykyiset hinnat saattavat yllättää positiivisesti! Vain ostamalla Kurikasta voimme taata palveluiden säilymisen omassa kaupungissa.
Mutta niihin jouluikkunoihin. Minulla oli kunnia toimia Kurikan kauneimman jouluikkunan valintaraadin puheenjohtajana, kuten kerroin aiemmin. Raadissa oli lisäkseni viime vuoden voittaja Henna Rantamäki Kauneuskellari Lumosta, graafisen alan opiskelija Noora Mattila, opettaja-taitelija Timo Koivisto ja SeAMKin opiskelija Antti Hissa. Kiinnitimme huomioita AIDA -mallin..ai mikä AIDA?
A= Attention = herätä huomio
I = Interest = herätä mielenkiinto
D = Desire = herätä ostohalu
A = Action =kehota toimintaan (houkuttele asiakas liikkeeseen)
eli yllämainittujen lisäksi esteettisyyteen, joulu-teeman ja toimialan näkymiseen, väreihin, sommitteluun sekä valaistukseen.
Olipas urakka! Melkein 30 yritystä oli ilmoittautunut mukaan ja me kiersimme toki kaikki. Kannattaa siis itsekin varata useampi tunti kierrokselle..tai suosiolla pari iltaa.

Ylimmäisenä on kuva voittajasta. Sisustus Ruufuksen ikkunaa raati kehui tunnelmallisuudesta, omien tuotteiden käytöstä, sisätilan yhdistymisestä luontevasti ikkunaan, eri-ikäisten huomioimisesta, rauhallisesta värimaailmasta ja hauskaa oli, että tänä vuonna toistunut rattikelkka löytyi myös heidän somistuksestaan!
Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi/-ikkunaksi kruunattiin, vain kolmen pisteen erotuksella, Nomparelli, joka ihastutti raatia Maailman lapset -teemallaan.
Toiseksi perintöprinsessaksi/-ikkunaksi julistettiin Kurikan Osuuspankki nostalgisella ikkunallaan.
Lisäksi raati halusi antaa KUNNIAMAININNAN Viitalankylän yritysten yhteiselle ikkunalle Viitalan vanhalla kaupalla. Ikkunassa olivat esillä TK lomat, Säntti Moniosaajat Ky, Leipätaivas, OloTila ja Klapimet Haavisto Oy. Toivottavasti ensi vuonna myös muut sivukylät innostuvat ideasta!
Valitettavasti kaikkia ikkunoita en pysty esittelemään, mutta tässä muutama makupala vielä...


Lautapelejä räsymatolla kuusen juurella Kurikan INFO -kirjakaupan ikkunassa

Jouluneuleita ja pikkujouluglittereitä Madoxista

Kukat ja kranssit kuuluvat jouluun! Nämä yksilöt Kurikan Kukkakontissa.

Kinkkua sulattelemaan luistellen Sportia-Harjunpään kautta.

Kelloja kaltereiden takana Kello- ja kultaliike Aholassa.

Arvaatko mikä liike? Tämä se on :).

Iloista jouluikkunakierrosta toivotellen,
Johanna

ps. Tervetuloa myös meille Formuun!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti